Stress & Burn-out begeleiding

Als erkende stress en burn-out coach (Vereniging voor Erkende Stress & Burnout coaching) sta ik garant voor een kwalitatieve ondersteuning. We focussen op jouw duurzaam herstel en beogen we zowel een vermindering van klachten alsook gaan we samen op zoek naar vaardigheden die jou ondersteunen om wat meer balans te krijgen tussen draaglast en draagkracht.

Bij een aanmelding wordt er een uitgebreid intakegesprek gepland, die mij de mogelijkheid biedt op maat te kunnen werken. Net zoals het beleven van stress een subjectieve aangelegenheid is  dient een behandelingstraject en herstelproces dat ook te zijn.

Werkwijze
  • uitgebreide kennismaking 
  • anamnese van symptomen 
  • het in kaart brengen van jouw kernkwaliteiten, intrinsieke motivatie en vaardigheden 
  • inzichtsoefeningen, relaxatieoefeningen, waarde oefeningen 
  • manieren van omgaan met een nieuwe realiteit
  • eventuele re-integratie naar jouw huidige loopbaan of de beslissing tot heroriëntering op de arbeidsmarkt

Vanuit mijn ortho-agogische opleiding en persoonlijke visie werk ik herstel- en krachtgericht; dat wil zeggen dat ik geloof in de mogelijkheid om te herstellen van zowel fysisch, emotioneel als psychisch lijden.

Herstellen betekent helaas niet altijd genezen… eerder leren hoe een zinvol leven te leiden met de mogelijkheden en beperkingen die zich op dat moment aandienen. 

Je hebt van je lichaam de kans gekregen op een nieuw begin en een bijhorend nieuw verhaal, ééntje die je zelf mag schrijven.