Japanse gezichtsmassage

Voordelen van deze massage?

Wat een Japanse gezichtsmassage uniek maakt is de combinatie van stimulatie van de meridianen (energiebanen) en de acupunctuur drukpunten (tsubo). Het is een hele bijzondere techniek die een harmonie zoekt tussen fysische en psychologische gezondheid. Mits herhaling werkt deze techniek ook op celvernieuwing en huidverstrakking waardoor er een facelifteffect ontstaat.

 
Voor wie? 

Alhoewel deze massage ook bij mannen kan worden uitgevoerd (voorkeur weinig gezichtsbeharing), zijn het merendeel van de klanten vrouwen die een bewuste keuze maken voor een momentje van zelfzorg. Door het verzachten van de spieren in het gelaat kent deze massage als gevolg dat gevoelens van stress, spanningshoofdpijn, slapeloosheid verminderen.

Tijdsduur (naar keuze) Prijs
Japanse gezichtsmassage 60′ 60 €
Enkele suggesties voor een optimale beleving
  • verwijder alle make-up alvorens je langskomt
  • de massageolie kan het haar aanraken
  • na afloop drink je best voldoende water, dit ondersteunt bij het afvoeren van de vrijgekomen toxines door het masseren
  • kies voor een lichte maaltijd 
  • laat ons tijdig weten of je last hebt van allergieën
  • er is in de praktijk geen mogelijkheid tot douchen, best kies je aangepaste kledij 

Jolien is sinds 2016 aan de slag als massagetherapeut en sinds 2019 voltijds op meerdere plaatsen in West-Vlaanderen, waaronder ook als freelancer bij Welzijn aan de Leie. Haar authentieke warmte en intentie om u te helpen ontspannen zijn duidelijk te voelen tijdens haar massagebehandelingen.